GRATIS BOK:1902-2002 En resa 100 år i tiden Del 1

 

Här finns pdf för boken som är utskrivbar; http://1902-2002 En resa 100 år i tiden Del 1 

Hur gör man för att få en bra läsvy för e-boken? Du kan ställa in e-boken via de två knappar som är vid höger sida. Blomman ställer man in om man vill se en sida i taget och den knapp som liknar fyra pilar vid sidan av blomman gör så att man kan se e-boken via fullskärmsbild. Våra e- böcker är lättast att läsa på datorskärm som ger en något större bild. Man kan också aktivera uppläsning via dator och där höra boken bli uppläst. Det går att ladda ner pdf-filen till sin egen dator och då också få boken uppläst.

Hur gör man för att få en bok uppläst? Det går bra att ställa musens pekare i texten och högerklicka. Längst ner i menyn som kommer upp står det ”Läs upp”. Eller så kan det vara så här om du har en pdf-fil Gå till fliken visa i menyfönstret. Tryck på visa.En flik kommer upp och längst ner står det läs upp. Tryck på läs upp.

Var säljs ELBs böcker? Böckerna säljs på Engelsgården, Torgkiosken, samt på Hemköp i Tyringe och även på Engelsgården som ligger i Matteröd, Tyringe, Skåne.

En bok som Julklapp till någon som bor en bit ifrån? I december månad har vi alla våra böcker vid eftersändning till priset 249:- innan postförskott.